Nantin Hotel Ioannina
Nantin Hotel Ioannina

ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΗ ΔΙΑΚΟΣΜΗΣΗ & ΖΕΣΤΑ ΧΡΩΜΑΤΑ

  • Άφιξη

  • Νύχτες

  • Δωμάτια

  • Άτομα

NANTIN HOTEL

Καλώς ήρθατε στο Nantin Hotel και στα όμορφα Ιωάννινα, μία ιστορική και γραφική πόλη, φημισμένη για την επιβλητική λίμνη Παμβώτιδα. Το ξενοδοχείο μας είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όσους θέλουν να θαυμάσουν από κοντά όλα τα αξιοθέατα αλλά και το φυσικό πλούτο της πόλης.

ΔΙΑΜΟΝΗ


Η καλαίσθητη διακόσμηση και τα ζεστά χρώματα των δωματιών, καθιστούν το ξενοδοχείο μας άριστη επιλογή για κάθε επισκέπτη των Ιωαννίνων.

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΔΩΜΑΤΙΑ

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ


Το ξενοδοχείο μας βρίσκεται στο κέντρο των Ιωαννίνων και η θέση του μπορεί να εξυπηρετήσει τόσο τον επισκέπτη που έρχεται στα Ιωάννινα για επαγγελματικούς σκοπούς όσο και αυτούς που θέλουν να έχουν μια υπέροχη διαμονή στα Ιωάννινα.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΠΑΡΟΧΕΣ


Το ξενοδοχείο Nantin Hotel Ioannina διαθέτει τον κατάλληλο εξοπλισμό ώστε να παρέχονται όλες οι υπηρεσίες που χρειάζεται ένας επισκέπτης για την ανάπαυση και εξυπηρέτησή του.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ


Ένα από τα πλεονεκτήματα του ξενοδοχείου μας είναι η στρατηγική του θέση, καθώς εύκολα κανείς φτάνει τόσο στο κέντρο της πόλης όσο και στην υπέροχη λίμνη των Ιωαννίνων.

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ NANTIN


Το όνομα της ήταν Κωνσταντία. Οι αγαπημένοι της την αποκαλούσαν Ναντίν.

Η Ναντίν ήταν μια χαρισματική και πάντα χαμογελαστή γυναίκα, μα πάνω απ' όλα πολύ φιλόξενη.

Πάντα φρόντιζε οι καλεσμένοι της να νιώθουν σαν στο σπίτι τους.

Όλα αυτά τα χρόνια, η οικογένεια της προσπαθεί να μεταδώσει αυτήν τη φιλοσοφία στο ξενοδοχείο Nantin.

Το όνομα Ναντίν είναι συνυφασμένο με το χαμόγελο, τη ζεστασιά και τη φιλοξενία.

Στόχος μας είναι κάθε επισκέπτης του ξενοδοχείου να νιώσει καλεσμένος μας και να συνδυάσει το χώρο μας με όμορφες στιγμές.

Το ξενοδοχείο μας πιστοποιήθηκε με το σήμα «Ελληνικό Πρωινό» για το μοναδικό από άποψη επιλογών και γεύσεων πρωινό, βασισμένο κατά κύριο λόγο στην ελληνική μαγειρική παράδοση και τους καρπούς της ελληνικής γης.