Ξενοδοχείο Nantin Ιωάννινα

Απολαύστε μία τέλεια διαμονή

Άριστη επιλογή!

Απολαύστε μία τέλεια διαμονή

Δωμάτια

Το ξενοδοχείο Nantin αποτελείται από άνετα, δίχωρα δωμάτια με μπαλκόνι.

Η καλαίσθητη διακόσμηση και τα ζεστά χρώματα καθιστούν το ξενοδοχείο μας άριστη επιλογή κάθε επισκέπτη των Ιωαννίνων, ενώ λόγω της άρτια μελετημένης διαμόρφωσης του χώρου, το Nantin προσφέρεται και για οικογενειακού τύπου διακοπές.

Ξεχωριστή επιλογή αποτελεί η σοφίτα του ξενοδοχείου μας, ένα ευρύχωρο δωμάτιο 50τ.μ. Διαθέτει σαλόνι και κουζίνα, για τους επισκέπτες που επιθυμούν να τη χρησιμοποιήσουν, ενώ το υπνοδωμάτιο βρίσκεται σε ξεχωριστό χώρο.

Ξενοδοχείο Nantin ΙωάννιναΌλα τα δωμάτια είναι εξοπλισμένα με COCOMAT® κρεβάτια, στρώματα και υφάσματα που είναι κατασκευασμένα αποκλειστικά από 100% οργανικά φυσικά υλικά, ειδικά σχεδιασμένα για να προσφέρουν έναν ποιοτικό και ξεκούραστο ύπνο.

Επιλέξτε ένα από τα Urban δωμάτια του Nantin Hotel με ιδιωτικό μπαλκόνι. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο και ένα ευρύχωρο σαλόνι.

Δείτε περισσότερα →

Επιλέξτε ένα από τα Superior δωμάτια του Nantin Hotel με ιδιωτικό μπαλκόνι. Αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο και ένα ευρύχωρο σαλόνι.

Δείτε περισσότερα →

Επιλέξτε τη σοφίτα του Nantin Hotel, ένα ευρύχωρο δωμάτιο που αποτελείται από ένα υπνοδωμάτιο, σαλόνι και κουζίνα.

Δείτε περισσότερα →

ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΙΝΟ

Το ξενοδοχείο μας πιστοποιήθηκε με το σήμα «Ελληνικό Πρωινό» για το μοναδικό από άποψη επιλογών και γεύσεων πρωινό, βασισμένο κατά κύριο λόγο στην ελληνική μαγειρική παράδοση και τους καρπούς της ελληνικής γης.